Çfarë ofrojmë?

NE OFROJMË SHËRBIME që i përmbahen kualitetit!

Asistencë Teknike

Udhëzime dhe shumë shërbime të tjera ndihmëse, iu ofrohen klienteve tanë në kohe rekord. Kjo për të garantuar vazhdimësinë, të sigurt në rrugën drejt suksesit.

Mirëmbajtje e pajisjeve

Konfigurimi, administrimi, monitorimi dhe mirëmbajtja e të gjithë PC-ve. Mirëmbajtja, hartimi, ekzekutimi i procedurave të ruajtjes së të dhënave etj…

Formatim dhe Ri-instalim

Formatimi i kompjuterit tuaj me kohë të shpejtë, instalimi i sistemit operativ dhe programeve mbrojtës (Antivirus), instalimi i paketave të Microsoft Office etj…

Back-up

Një rivendosje të besueshme dhe të shpejtë të të dhënave në serverat e biznesit në rast të korruptimit, fshirjes aksidentale ose rënies së hardware-it.

PC, server dhe instalime te tjera.

Instalim të Sistemeve Operative Windows, Linux,  MAC) dhe konfigurim të Sistemeve Operative në Desktop PC, Laptop dhe Server.

Produktet Tona

Memorie e Jashtme, Notebook, Kompjuter Desktop, Kufje, Pajisje të vogla elektro-shtëpiake, TV & Video

BALKAN TRADE GROUP

BALKAN TRADE GROUP Sh.p.k është një kompani e mesme e cila tregton produkte me shumicë, menaxhon proceset e shitjes dhe marketingut,të produkteve multimediale dhe po rritet për të përfshire varietete të reja të produkteve për te përmbushur kërkesat e klientëve te saj.

Me partnerët tregtarë dhe ata të logjistikes në të gjithë boten ne jemi në gjendje të përmbushim çdo lloj kërkese për cilesine, sasinë dhe llojin e produkteve, duke respektuar kohën e dorëzimit falë proceseve të menaxhimit efikas dhe profesional.

Ne kemi aftesinë për të trajtuar çdo kërkesë të klientit u ofrojmë atyre një një siguri të plotë duke përqëndruar dhe thjeshtuar blerjen.

Qëndroni i informuar!

Ju gjithashtu mund të regjistroheni për lajmet tona. Ne do t'ju ofrojmë informacione aktuale dhe të rëndësishme për ju.