Formatim dhe Ri-instalim

Formatimi i kompjuterit tuaj me kohë të shpejtë, instalimi i sistemit operativ dhe programeve mbrojtës (Antivirus), instalimi i paketave të Microsoft Office etj…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *