Kush jemi ne
Adresa jonë e internetit është: https://balkantrade.al

Cilat jane të dhëna personale i mbledhim dhe pse i mbledhim ato


Komente
Kur vizitorët lënë komente në sit, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, dhe gjithashtu adresën IP të vizitorit dhe agjentin e përdoruesit të shfletuesit, për të ndihmuar në zbulimin e spamit.

Një vijë anonimike e krijuar nga adresa juaj e emailit (e quajtur gjithashtu një hash) mund t’i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është në dispozicion këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia e profilit tuaj është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Media
Nëse ngarkoni imazhe në uebfaqe, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të vendndodhjes të ngulitura (EXIF GPS). Vizitorët në uebfaqe mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë për vendndodhjen nga imazhet në uebfaqe.

COOKIE

Format e kontaktit


Nëse lini një koment në faqen tonë, ju mund të vendosni të kurseni emrin tuaj, adresën e emailit dhe uebfaqen në cookie. Këto janë për lehtësinë tuaj në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni detajet tuaja përsëri kur lini një koment tjetër. Këto cookie do të zgjasin për një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë të hyrjes, ne do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookie-t. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe fshihet kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të regjistroheni, ne gjithashtu do të vendosim disa cookie për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e ekranit tuaj. Cookie-t e hyrjes zgjasin për dy ditë, dhe cookies e opsioneve në ekran zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni “Mos harroni mua”, hyrja juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookies e hyrjes do të hiqen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe thjesht tregon ID e postës së artikullit që sapo keni redaktuar. Skadon pas 1 dite.

Përmbajtja e integruar nga faqet e internetit të tjera
Artikujt në këtë sit mund të përfshijnë përmbajtje të ngulitur (psh. Video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e internetit të tjera sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar faqen e internetit tjetër.

Këto uebfaqe mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin cookie-t, të përfshijnë ndjekjen shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë bashkëveprimin tuaj me atë përmbajtje të ngulitur, përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e ngulitur nëse keni një llogari dhe jeni regjistruar në atë faqe interneti.

Analitikë
Me kë i ndajmë të dhënat tuaja
Sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja
Nëse lini një koment, komenti dhe metadata e tij ruhen pafundësisht. Kjo është kështu që ne mund të njohim dhe aprovojmë çdo koment komenti vijues automatikisht në vend që t’i mbajmë ato në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne gjithashtu ruajmë informacionin personal që ata ofrojnë në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shohin, modifikojnë ose fshijnë informacionin e tyre personal në çdo kohë (përveç nëse nuk mund të ndryshojnë emrin e tyre të përdoruesit). Administratorët e faqes në internet gjithashtu mund të shohin dhe modifikojnë atë informacion.

Cfarë të drejtash keni mbi të dhënat tuaja
Nëse keni një llogari në këtë sit, ose keni lënë komente, mund të kërkoni që të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që kemi në lidhje me ju, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që ne të fshijmë të dhënat personale që kemi në lidhje me ju. Kjo nuk përfshin të dhëna që ne jemi të detyruar t’i ruajmë për qëllime administrative, ligjore ose sigurie.

Aty ku ne i dërgojmë të dhënat tuaja
Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi automatik të zbulimit të spamit.

Informacioni juaj i kontaktit
Informacion shtese.
Si i mbrojmë të dhënat tuaja?
Proceduresfarë procedurash të shkeljes së të dhënave kemi në vend
Nga cilat palë të treta marrim të dhëna nga
Whatfarë vendimmarrje të automatizuar dhe / ose profilizojmë ne me të dhënat e përdoruesit.
Kërkesat për zbulimin rregullator të industrisë.