BALKAN TRADE GROUP Sh.p.k është një kompani e mesme e cila tregton produkte me shumice, menaxhon proceset e shitjes dhe marketingut,te produkteve multimediale dhe po rritet për te përfshire varietete te reja te produkteve për te përmbushur kërkesat e klientëve te saj.

Me partneret tregtare dhe ata te logjistikes ne te gjithë boten ne jemi ne gjendje te përmbushim çdo lloj kërkese për cilesine, sasinë dhe llojin e produkteve, duke respektuar kohen e dorëzimit fale proceseve te menaxhimit efikas dhe profesional.

Ne kemi aftesine për te trajtuar çdo kërkese te klientit u ofrojmë atyre një një siguri te plote duke përqendruar dhe thjeshtuar blerjen.

Jemi te përqendruar ne tregtimin e produkteve te informatikës dhe teknologjisë se larte te markave kryesore ne tregun botëror.

Ofrojmë mbështetje tregtare ashtu dhe logjistike kompanive te cilat kane nevoje te rrisin shikueshmërie e produkteve qe tregtojnë.

Ne dispozicion për te vlerësuar partneritetet e reja te biznesit dhe bashkëpunimet, dhe për t’iu përgjigjur çdo pyetje dhe / ose kerkeses për informacion. Na kontaktoni dhe ne do te jemi te lumtur t’ju sigurojmë mbështetje për një bashkëpunim te ardhshëm dhe te qendrueshem.

Per detaje te mëtejshme ne lidhje me ofertat tona, ju lutemi na kontaktoni me kërkesat tuaja dhe ne do te jemi te lumtur t’ju sigurojmë mbështetjen dhe interesimin për marrëdhënie afatgjata.